01.08.2015 2015-2016 Yılı Burs Başvuruları!
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Dönemi burs başvuruları 15 - 30 Eylül tarihleri arasında web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetim Kurulu
26.09.2014 ANK Vakfı Aday Listesi!
Vakfımızın kesinleşmemiş Mütevelli Heyet adayları açıklanmıştır (http://www.ankvakfi.org/secim.php?sayfa=adaylistesi). Bu adayların başvurularına geçerli sebeple itiraz etmek isteyenlerin itiraz dilekçelerini 29.09.2014 saat:17:00'ye kadar Vakfımıza göndermeleri gerekmektedir.
Vakfın Kuruluşu
Anasayfa / Hakkımızda / Vakfın Kuruluşu

Vakfın Kuruluşu

Vakfımız, 05 Aralık 2008 tarihinde, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu ile Selçuk Ecza Holding Anonim Şirketi tarafından, düzenleme şeklinde vakıf senedine göre; Mahir İz Caddesi, No: 41/2, Altunizade/İstanbul adresinde kurulmuştur. Vakıf; Üsküdar 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 17 Şubat 2009 tarihli kararı ile tescil edilmiş, daha sonra Resmi Gazete'de yayınlanarak kuruluşunu tamamlamıştır.

Mütevelli Heyeti oluşturulurken özellikle Selçuk Ecza Deposu'nun eczacılık alanında faaliyet göstermesi nedeniyle İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Günay Sarıyar ile Selçuk Ecza Deposu'nun eğitim alanındaki en büyük sosyal sorumluluk projesi olan 12.000 öğrenci kapasiteli Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nin Dekanı Prof. Dr. Musa Gürsel de Kurucu Mütevelli Heyeti'nde yer almışlardır.

Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı ilk Mütevelli Heyeti toplantısını, üyelerinin tümünün katılımıyla, Selçuk Ecza Deposu'nun konferans salonunda, 30 Mart 2009'da gerçekleştirmiştir.

Gizlilik Politikası | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI