01.08.2015 2015-2016 Yılı Burs Başvuruları!
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2015 - 2016 Eğitim Öğretim Dönemi burs başvuruları 15 - 30 Eylül tarihleri arasında web sitemiz üzerinden yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz. Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetim Kurulu
26.09.2014 ANK Vakfı Aday Listesi!
Vakfımızın kesinleşmemiş Mütevelli Heyet adayları açıklanmıştır (http://www.ankvakfi.org/secim.php?sayfa=adaylistesi). Bu adayların başvurularına geçerli sebeple itiraz etmek isteyenlerin itiraz dilekçelerini 29.09.2014 saat:17:00'ye kadar Vakfımıza göndermeleri gerekmektedir.
FAALİYETLERİMİZ
Anasayfa / Faaliyetlerimiz

Faaliyetlerimiz

Vakfımızın kurucularından olan Selçuk Ecza Holding A.Ş., bünyesindeki şirketler ve aynı zamanda Ahmet Keleşoğlu ile Nezahat Keleşoğlu, bugüne kadar birçok hayır, yardım ve destek yapmışlardır. Vakfımızın kurulmasından sonra bu yardım, hayır ve destekler "vakıf" aracılığıyla yapılacaktır.

Gizlilik Politikası | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI