Haberler - Duyurular
30.09.2022 2022-2023 Burs Başvuru
Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi burs başvurularımız sona ermiştir.   Burs Başvuru Sonuçları Kasım Ayı içerisinde Web Sitemiz Üzerinden Açıklanacaktır.
Diğer
Anasayfa / Basın Odası / Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı’ndan eğitime 70 milyon TL’lik bağış

Selçuk Ecza Holding’in kurucusu Rahmetli Sayın Ahmet Keleşoğlu'nun üretim, hizmet, ticaret alanlarındaki çalışmalarını ve sosyal sorumluluk faaliyetlerinin devamı için 11 Mart 2009 tarihinde kurduğu "Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı’ndan eğitime 70 milyon TL’lik bağış

Kurulduğu 2008 yılından bu yana eğitim ve kültürel yapılara ilişkin hayır işleri gerçekleştiren Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı, İstanbul’a yeni bir Fen Lisesi kazandırmak üzere harekete geçti. Vakıf, yaklaşık 70 milyon TL’lik yatırımla Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi’ni inşa ediyor.

Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesi’nde; 32 derslik, laboratuvar, 500 kişilik çok amaçlı konferans salonu, dijital kitapların yer alacağı kütüphane, yüzme havuzu, spor salonu ve sanat atölyesinin yanı sıra 100 kişilik kız ve 100 kişilik erkek öğrenci yurdu da bulunacak. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol doğrultusunda lisenin inşaatı Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından tamamlanacak, ardından okul Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilecek.

HAKKIMIZDA   |   FAALİYETLERİMİZ   |   BURSLAR   |   BASIN ODASI   |   MEDYA ARŞİVİ   |   ÖDÜLLER   |   SEÇİM

Aydınlatma Metni | Kullanım Koşulları |   2012 © ANKVAKFI